top of page
Intervju:
Tuva B. Larsen och
Philip Jalmelid

Lyssna här

Avsnitt 8 - Tuva B. Larsen och Philip Jalmelid
00:00 / 00:00

Tuva B Larsen och Philip Jalmelid, två glänsande musikalstjärnor möts i ett samtal om livet som musikalartist. Tuva och Philip har huvudrollerna i musikalen ”Såsom i himmelen”, som just nu går på Oscarsteatern i Stockholm. De båda har fått strålande recensioner: Imponerande genombrott för Philip Jalmelid och Tuva Børgedotter Larsen. Tuva Børgedotter Larsen ”har självlysande charm som Lena. Hon är skicklig både i sång och spel”. Philip Jalmelid är en ”Lysande sångare, kraftfull utstrålning”

 

Tuva är nybliven Annalisa Ericsons stipendiat och har arbetat med både teater, film och musikal. Hon har bl a spelat titelrollerna i Alice i Underlandet och Mio min Mio samt medverkat i Nils Holgerssons underbara resa och Pelle Erövraren vid Helsingborg Stadsteater. Hon har också spelat huvudrollen i Bruksspelet i Klippan, Anna i det historiska vikingaspelet Håkon och Kark i Trondheim och gjort både Maria och Liesl i Sound of music vid Trøndelag Teater.

Philip Jalmelid har spelat Tony i West Side StoryNorrlandsoperan. Han har spelat både Marius och Javert i Les Misérables,  Anatolij i Chess på Göteborgsoperan Chris i Miss Saigon på Malmö Opera. Han har också medverkat i Malmö Operas Jesus Christ Superstar, Sunset BoulevardWermland Opera och HairStockholms Stadsteater.

bottom of page